ONZE SERVICE

 

Van totaalprojecten tot kleine herstellingen en klussen; wij voeren alle werken nauwkeurig uit.

U kunt bovendien rekenen op een ijzersterke service, goede afspraken en scherpe prijzen voor uw project.

LOODGIETERIJ


Kampt u met een lekkende kraan die u maar niet hersteld krijgt? Zijn er leidingen gesprongen door de vrieskou? Of spoelt uw lavabo niet meer door omdat de afvoer verstopt zit? Voor al deze problemen heeft Dino de oplossing in huis! Wij komen bij u langs binnen de kortste termijn om al uw kleine en grote loodgieterijwerken uit te voeren. Van kleine klusjes tot grote projecten, ons vakmanschap garandeert u een feilloos resultaat.

VERWARMINGEN


Bouwen of renoveren? Dat is dé uitgelezen kans om te investeren in een efficiënte en zuinige verwarmingsinstallatie die perfect is afgestemd op uw woning. Vertrouw op het vakmanschap van Dino voor professioneel advies over de optimale aanpak voor uw project. Wij zorgen voor een complete aanpak in centrale verwarming – van een nieuwe ketel plaatsen tot de volledige installatie.

SANITAIR


Van badkamerrenovatie tot badkamerinstallatie; Dino is thuis in alle sanitaire werken voor uw woning. Onze expertise zorgt voor sanitaire installaties die uitblinken in kwaliteit en zuinigheid. We werken met hoogwaardige materialen voor een perfect eindresultaat. Uiteraard geniet u van scherpe prijzen, een correcte service én een stipte oplevering!